Sbírám vše!


I like the way you move

14.11.2011 21:12

BodyRockers  je  projekt elektronické hudby dvou hudebníků, Dylana Burnse a Kaz Jamese.

Proslavili se písní  "I Like the Way", Byla vydána v dubnu  2005 a je také  součástí jediného alba, které hudebníci vydali pod názvem BodyRockers.

Text a video k písni zde

Album BodyRockers ke stažení zde.

Ukázky z alba k dispozici zde.

Video k písni režíroval Tony Bellinger. Mohlo by to být toto video.

Recituje a zpívá hlavně Dylan Burns.

Podívala jsem se na něho na internetu. Je to hlavně skladatel a jeho filmografie zahrnuje:Kdyz si Chuck bral Larryho,Aquamarine,The Dark Side of Porn.Diary of a Porn VirginRude Britannia

Jeho diskografie je zde.

 

Vznik formace

Dylan Burns, hudebník z Velké Británie, navštívil Austrálii, kde ho DJ Jason Herd seznámil s DJ Kaz Jamesem.  Do měsíce od svého seznámení  složili píseň "I Like the Way".  Single vyšel v roce  2005, píseň dosáhla 3. místa na UK Singles Chart, kde zůstala 40 týdnů v top 75 ; 12. místa na australské ARIA singles chart;  dostala se do Top 20 v  US Billboard Hot Dance Club Play a v  Hot Dance Airplay charts.

 

Turné

Úspěch  písně  "I Like the Way" umožnil BodyRockers  v letech 2005 a 2006 uspořádat  show v mnoha zemích. V roce 2007 James popsal v interview tuto dobu jako úžasné časy. "Cestovali jsme po světě  a prodávali nic moc nahrávky."  Jejich turné zahrnovalo Ibizu (Pure Pacha Nights), Tokio, Itálii, Řecko, Londýn, Miami, Švédsko, Francii a Německo. Vrcholem kariéry bylo  živé  vystoupení na závěrečném ceremoniálu Commonwealth Games v Melbourne (Australie,2006) za audience milionů lidí.

Na konci roku  2005 vydali hudebníci další single Round and Round; je také na albu BodyRockers. Nahráli i druhé album, avšak společně se rozhodli, že ho nevydají a místo toho půjdou každý svou hudební cestou. James uvedl "Rozhodli jsme se oba, že chceme jít v životě každý jinou cestou, vystupovat dále jako  Bodyrockers  a každé tři roky vydávat nové album nebylo to, co bychom chtěli."

 

"I like the way" ve filmu a v seriálech

 

V hudbě

 

V reklamě

Píseň "I Like The Way" byla využita v reklamě na Hyundai, BMW, Mustanga, Mitsubithi, Dietní Colu a oděvy Ethel Austin.

Byla užita jako doprovodná hudba pro VIctoria Secret oděvní show (2005).

Byla užita pro Hong Kong Sevens rugbyový turnaj (2007)

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět